DEFINITII SI TERMENI :

 

 

1.   VANZATOR  – Winner-plus.ro sau orice partener din rubrica „CONTACT

2.   CUMPARATOR – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitatejuridica care isi face un Cont inSite si efectueaza o Comanda.

3.   CLIENT – persoana fizica /persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc decomunicare pus la dispozitie de catre www.Winner-plus.ro(electronic, telefonic, etc)  si carenecesita crearea si utilizarea unui Cont.

4.   UTILIZATOR – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzelespecifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

5.   CONT – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parolacare permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatiidespre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturifiscale, etc.)

6.   COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prinintermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de peSite.

7.   BUNURI SI SERVICII – orice produs sauserviciu, inclusiv documentelesi serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catreVanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

8.   CONTRACT – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, faraprezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

9.   TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre www.WINNER-PLUS.RO, Cumparatorului,prin utilizarea serviciilor procesatoruluide carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

10. CAMPANIE  – actiunea de aexpune in scop comercial, un numarfinit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoclimitat si predefinit, pentru operioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator

 

 

 

 

TERMENI SI CONDITII

 

Magazinul online www.winner-plus.ro esteproprietatea societatii comerciale SC STRONGINOSRL avand sediul social in Str.Brailei Nr.123; Focsani; Judetul Vrancea, nr. de inregistrare la RegistrulComertului: J39/85/2012, Cod Fiscal RO29843959si ofera spre vanzare produse originale destinate cresterii cainilor.Comandarea produselor comercializate pe acest site implica acceptareaurmatorilor termeni si conditii.

 

Acestmagazin online isi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale dinRomania si respecta continutul reglementarilor in vigoare cu privire lacomertul electronic:

 

Legeacomertului electronic - 365/2002 

Legeapentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personalsi libera circulatie a acestor date - 677 / 2001

 

Achizitionarea produselor:

 

Clientul poate achizitiona orice produs prezent inoferta magazinului online, societatii comerciale STRONGINO SRL revenindu-iobligatia de a livra produsele comandate doar daca acestea se afla pe stoc, lapretul la care au fost comandate. Societatea nu garanteaza disponibilitateapermanenta in stoc a produselor afisate. In caz de indisponibilitate,societatea se obliga sa instiinteze clientul si sa lase clientului decizia de ainlocui produsele sau de a renunta la comanda.

 

Comenzilepot fi plasate online sau telefonic. Dupa plasarea uneicomenzi, clientul va fi contactat de catre un reprezentant al societatii pentruconfirmarea comenzii si stabilirea detaliilor de livrare. Pentru a putea ficontactat, clientul este obligat sa introduca datele - email si/sau telefon - corecte.

Prezentarea produselor pe site-ul www.winner-plus.ro se realizeaza prin intermediul descrierilor si apozelor cu caracter informativ. 

In cazul in care preturile sau alte detaliireferitoare la produse au fost afisate gresit, indiferent de motiv, societatease obliga sa instiinteze clientul in cel mai scurt timp, lasand la latitudineaacestuia livrarea sau anularea comenzii.

 

Modalitatile si costurile de livrare :

 

Produsele vor fi livrate prin intermediul unei firmede curierat rapid, in toata tara.

Costurile de livrare sunt calculate in timp real siafisate in momentul plasarii comenzii, precum si in emailul de confirmare acomenzii. Livrarea se face exclusiv pe intreg teritoriul Romaniei.

Plata se face ramburs la ridicarea coletuluisau prin transfer bancar.

 

Returnarea produselor.

 

Conform Legii: "Consumatorul are dreptul de adenunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare,fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care potcadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare aproduselor. Termenul de 5 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepesa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator".

S.C. STRONGINO S.R.L. este de acord cu returnarea produselor in conditiilein care acestea nu corespund calitativ sau, din vina noastra, a fost livrat altprodus decat cel comandat, desi acceptam, conform legii, si returul fara omotivatie anume, cu conditia ca returul sa se faca in termen de 5 zile lucratoare prin anuntarea inprealabil prin intermediul unui email la adresa winnerplus.ro@gmail.com si deasemenea,fiind vorba de hrana si altealimente pentru caini,recipientele in care se afla produsele sa nu fiedeschise. De asemenea, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:ambalaj original, etichete atasate si safie insotit de documentele cu care a fost livrat.

 

SC STRONGINO SRL isi rezerva dreptul de a modificapreturile ori de cite ori acest lucru este necesar si fara o notificareprealabila.

 

Garantiaproduselor:

 

Produsele de hrana,  prezente in ofertamagazinului online www.winner-plus.ro,fiind consumabile, nu sosesc insotite de "Certificat de Garantie".Societatea comerciala STRONGINO SRL garanteaza insa originalitatea produselorcomercializare si accepta returul in conditiile specificate de lege simentionate anterior.

Daca aveti probleme legate de o comanda puteti lualegatura cu noi la telefon +40729.780.111 / +40769.622.020 sau prin email la winnerplus.ro@gmail.com.

 

Drepturide autor

 

Intregul continut al siteului www.winner-plus.ro - texte, imagini, elemente grafic, design,aplicatii, programe, scripturi - este original sau obtinut cu acordulproducatorilor/colaboratorilor societatii , apartine furnizorului si esteprotejat de Legea pentru Protectia Drepturilor de Autor. Este interzisareproducerea de materiale de pe site fara acordul nostru prealabil. Oriceincalcare a drepturilor de autor trebuie semnalata la adresa de email winnerplus.ro@gmail.com

 

Securitateadatelor cu caracter personal

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire laprelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,modificata si completata si ale Legiinr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectiavietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC STRONGINO SRL are obligatia de a administra in conditii desiguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate declient, un membru al familiei clientului ori o alta persoana. Scopul colectariidatelor este intocmirea de contracte,intocmirea de facturi, livrarea comenzilor, crearea unei baze de datepentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile WINNER PLUS  sau despre orice alte promotii sau activitatidesfasurate prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS,etc.). SC STRONGINO SRL se obliga saadministreze numai pentru scopurile specificate datele personale pe careclientul le furnizeaza pe site-ul www.winner-plus.rosi sa nu difuzeze aceste date personale catre terti. 

ConformLegii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul de acces, deinterventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individualesi dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, clientul are dreptul de a seopune prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor. Pentruexercitarea acestor drepturi, clientul poate adresa o cerere scrisa, datata sisemnata la adresa de email afisata in sectiunea Contact winnerplus.ro@gmail.com  sau prin posta.

 

In cadrul magazinului online www.winner-plus.ro, clientul este responsabil pentru oriceactivitate care survine prin accesarea contului si parolei personale.Societatea comerciala STRONGINO SRLasigura securitatea siconfidentialitatea datelor clientilor in limitele sistemului informativ sinu poate fi facuta responsabila pentru erorile cauzate de neglijenta clientului privind securitatea si confidentialitateadatelor sale de acces pe site si nu raspunde pentru defectiunile ce nu depindde aceasta si care pericliteaza securitatea serverelor pe care este gazduitmagazinul online www.winner-plus.ro

 

Datele personale ale clientului din cadrul contuluicreat pe site-ul www.winner-plus.rovor fi folosite pentru informarea clientului si realizarea comunicarii intresocietate si client. Datele personale ale clientului vor fi folosite de catre SC STRONGINO SRL  strict in scopul declarat si nu vor fi facutepublice fara acordul clientului. Datele personale pot fi transmiseautoritatilor in drept pentru efectuarea oricarei verificari, numai la solicitarea justificata a acestora, in conformitate cu legile in vigoare.


Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii, iar listele de preturi sunt in functie de cantitatea comandata, institutii abilitate, magazine autorizate, crescatori autorizati, cabinete si farmacii veterinare si persoane fizice!