Cod produs: Ulei de Țipar - Winner Plus
Disponibilitate: 2-3 Days
110,00LEI

Uleiul roșu de tipar este un supliment alimentar natural cu o cantitate mare de caroten care, împreună cu hrana zilnică a animalului, furnizează glandelor sebacee „mortarul” necesar producerii de uleiuri naturale ce îmbracă pielea și blana astfel menținând atât sănătatea acestora cât și un aspect de invidiat.

Analiză
O hrană sănătoasă. Deoarece nu conține proteine brute și vitaminele A, D și E (prezente într-o cantitate ne influentă), uleiul de tipar este parte integrantă a unei alimentații corecte și sănătoase.

O bogată sursă de Omega 3 și Omega 6. Grăsimile polinesaturate dezvoltă o reacție pozitivă împotriva problemelor cutanate, în special a alergiilor și în cazul durerilor articulare. Ea reprezintă, de asemenea, un tratament împotriva chisturilor și a iritațiilor cronice și alergice.

Cea mai înaltă calitate în ceea ce privește mediul: pescuitul tiparilor și extracția de ulei sunt făcute cu respectarea normelor Uniunii Europene și numai în primele 6-8 săptămâni de primăvară, când peștele are cea mai mare concentrație de ouă.


Compoziție: ulei rosu de tipar.
 
Doza zilnica
Câini și pisici de mărime mică: 5 ml
Câini de dimensiune medie: 10 ml
Câini de dimensiuni mari: 20 ml

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie