Cupon Promotie winner plus

Fondată în 2003 de către Toni Testa, Winner Pet Food Solution a fost conceputa ca o companie specializata "Made in Germany" producand produse alimentare profesionale pentru câini în 2007, stabilindu-se printre cele mai importante companii din industria alimentară profesionale. Hrana pentru animale de companie a cuprins Europa și întreaga lume, cu o rețea comercială de 30 de distribuitori situate în mai mult de 25 de țări, de la Tenerife la Hong Kong.

Firma importatoare in Romania este  S.C.Strongino S.R.L. identificata prin J39/85/2012, RO29843959, Str. Brailei Nr.123, loc. Focsani, jud. Vrancea, reprezentata legal prin Dr. Cristina Botezatu. Tinem sa precizam ca  la nivel national produsul se afla pe piata de 14 ani, gasindu-se in Cabinetele Veterinare, Farmaciile Veterinare si Pet Shop-urile din tara. Distribuim, de 10 ani, prin contract, furnizarea produselor pentru caini, serviciilor din diverse institutii din cadrul Ministerului de Interne. Produsele noastre sunt naturale, neavand in compozitie substante chimice, coloranti si conservanti artificiali, grau, soia, pudra de oua,produse lactate si arome. Singurul conservant fiind vitamina E, dar in stare naturala (trocoferol). 

Winner Plus International este o companie cu o filosofie câştigătoare, întotdeauna gata să facă faţă pe piaţă cu produse inovatoare pentru sănătatea câinilor şi pisicilor dumneavoastra.

Personalul nostru este dinamic, întreprinzător  cu o bogată experienţă de muncă facilitand intrarea produselor noastre pe piata romaneasca . Noi lucrăm în fiecare zi pentru îmbunătăţirea produsului nostru, cum ar fi alimentaţia completa şi complementara.  Nu folosim conservanţi, coloranţi şi arome chimice distribuind o gamă de produse unice în felul lor.

Filozofia noastra  este : "Hranirea în functie de natura"

• Nutritie • Sistem si Natura

Centrul filozofiei companiei noastre " natural nutrition sistem " este sinonim cu sistem de nutritie naturala. 

Reprezinta purtatorul conceptului de baza al unui succes consolidat a lungilor ani; Winner Plus înseamna cultivarea de natura.

Natural

Produse preparate profesionist  folosind materii prime , 100% naturale, selectate si formulate in asa fel in cat sa se obtina prospetimea si  calitatea maxima, în conformitate cu standardul NEU-EN-ISO 9001 2008  fara a folosi conservanti, coloranti si substante chimice de aromatizare.

Nutritie

Cooperarea  strânsa si contiunua dintre laboratorul de cercetare si cele mai bune ferme din lume, ofera un produs avansat ce satisface nevoia consumatorului. Bunastarea  animalului apare din alimentatia corespunzatoare a acestuia, iar pentru acest lucru in produsele Winner Plus nu sunt prezente urme de oua, surse de alergeni , OMG, soia  sau  grâu. Toate acestea garanteaza calitatea unui produs sanatos, echilibrat, usor de digerat si hipoalergenic.

Sistem

Un sistem nutritional sanatos si perfect, care vine în întâmpinarea nevoilor câinilor si pisicilor de orice rasa, marime si vârsta. Calitatea materiilor prime este controlata de aceleasi standarde folosite pentru om, de asemenea, certificarea GMP-PET-FOOD stabileste conditiile necesare pentru a asigura cea mai buna calitate a produselor alimentare. Întregul proces de productie este supus în mod constant unor controale stricte, materia prima este identificata si selectata pe baza unor criterii stabilite de companie pentru a fi transformat ulterior în certificate GMP Germania + - DIN EN ISO 9001: sistemul de calitate 2008 - HACC -system.

Fiind un sistem responsabil, fiecare produs Winner Plus, este prevazut cu cel mai mare respect pentru mediul înconjurator, prin utilizarea surselor de energie regenerabila. De asemenea, etica de afaceri interzice utilizarea testelor pe animale în fiecare etapa de productie, prin clasificarea produsului ca "Cruelty Free" este un motiv în plus pentru a face alegerea corecta.

Vindem produse excelente din toate privinţele, dar în special in ceea ce priveşte ingredientele şi compoziţia, acestea sunt concepute pentru a asigura hrana echilibrata şi sănătoasă pentru animalul dumneavoastra . Noi nu facem teste pe animale! Folosim materii prime de calitate superioara in prepararea hranei Winner Plus.

Hrana potrivita pentru cainele si pisica dumneavoastra are un procentaj de digestibilitate intre 94% - 96%. Noi, prin urmare, avem o mare contribuţie la buna funcţionare şi reglementarea organelor digestive ale cainilor d-vs. Sănătatea lor este obiectivul nostru principal.

Oferim alimente, care îi pot  ajuta în toate etapele vieţii într-o măsură necesară, sănătoasa şi echilibrata, cu o contribuţie motivată a tuturor elementelor naturale. Produsele noastre sunt rezultatul  evoluţiei şi sunt întotdeauna în pas cu vremurile actuale. 

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii, iar listele de preturi sunt in functie de cantitatea comandata, institutii abilitate, magazine autorizate, crescatori autorizati, cabinete si farmacii veterinare si persoane fizice!